Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σώστε το!!!

Η κυβέρνηση σήμερα έπαιξε το πρώτο της χαρτί αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο. Απειλεί με συλλήψεις όσους στήσουν κάλπες και προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει. Όλοι και όλες εμείς που συμμετέχουμε στην οργάνωση του δημοψηφίσματος εδώ και μήνες, όλοι και όλες οι εθελοντές και εθελόντριες της Κάλπης του Νερού δεν τρομοκρατούμαστε από κενού νοήματος, δηλώσεις και απειλές πολιτικών και αύριο και καθ' όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας θα βρισκόμαστε έξω από τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα. Το δημοψήφισμα είναι σύμφωνο με τους νόμους και τις διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και θα πραγματοποιηθεί χωρίς εντάσεις, χωρίς προβλήματα και με απόλυτη συνέπεια.

Καλούμε τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να προστατέψουν το δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση ή μη της ΕΥΑΘ, να σταθούν στο πλευρό μας, χωρίς διαφορές, ενωμένοι για αυτό τον σκοπό.

Οι εθελοντές του Νερού δουλεύουν πυρετωδώς για να αποσαφηνίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη νέα σελίδα παρακολούθησης της εκλογικής διαδικασίας του δημοψηφίσματος ώστε να παρέχουμε σε όλους ζωντανή ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για το τι συμβαίνει σε κάθε ένα από τα σημεία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.




Αύριο όλοι και όλες ψηφίζουμε στην Κάλπη του Νερού.

Αύριο σώζουμε το νερό της Θεσσαλονίκης.

Καλη δύναμη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου