Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τρίτη 1/4 - Παρέμβαση στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Έχουν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (14-3-2014), όπου ομόφωνα αποφασίστηκε η οργάνωση δημοψηφίσματος για το νερό την 1η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, 18 Μαΐου 2014.
Στην ίδια επίσης συνεδρίαση αποφασίστηκε ότι οι Δήμοι της Θεσσαλονίκης θα συνδράμουν υλικοτεχνικά και με έμψυχο υλικό στην απαραίτητη καμπάνια για την επιτυχία του δημοψηφίσματος, για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης και την μη πώληση της Ε.Υ.Α.θ.
Παρ' όλο που έχουν περάσει περισσότερο από δύο ολόκληρες βδομάδες, δεν έχει γίνει καμία μα καμία ενέργεια από πλευράς του Δήμου μας. Η ολιγωρία όλων μας μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία, που κανένας μας δεν εύχεται.
Επειδή όλες/οι έχουμε τις ευαισθησίες μας και ο χρόνος πιέζει, κάνουμε προτάσεις, για την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας. Έτσι θα είναι καλύτερη η προετοιμασία αυτής της μάχης, που θα τη δώσουμε όλες/οι μαζί.
Είναι προφανές και με βάση τις μέχρι τώρα αποφάσεις όλων των Δημοτικών Συμβουλίων της Θεσσαλονίκης ότι παράλληλα με την ενημέρωση των συνδημοτών μας για το δημοψήφισμα της 18/5/2014, θα πρέπει, να τους ενημερώνουμε για την αποτυχία της ιδιωτικοποίησης του νερού, όπου αυτή εφαρμόστηκε και για το λόγο αυτό η θέση μας είναι ένα μεγάλο , ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού, ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πώληση της Ε.Υ.Α.Θ.

Όλοι/ες στην παρέμβαση που θα γίνει αύριο 1-4-2014, στις 18:30 
στο Δημ. Συμβούλιο του  Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου.
Στην πλατεία του Ευόσμου
Μετάβαση με λεωφορεία Νο  21, 32, 18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου